Page 1 of 1

Keka *still* not closing after extraction

Posted: Mon Oct 15, 2012 12:36 am
by zaph
I noticed this bug was closed: http://trac.kekaosx.com/ticket/41

I am still observing this 100% of the time with version 1.0.3 on MacOS 10.8.2.

Here is a screenshot: http://i46.tinypic.com/2h4j1w3.png

Thanks!

Re: Keka *still* not closing after extraction

Posted: Wed Oct 17, 2012 9:34 am
by aone
It seems that there's a regression. Fixing that for 1.0.4.

Here the new ticket: http://trac.kekaosx.com/ticket/65

Re: Keka *still* not closing after extraction

Posted: Mon Feb 25, 2013 2:43 pm
by aone
Fixed in the 1.0.4 beta:

http://beta.kekaosx.com

Re: Keka *still* not closing after extraction

Posted: Wed May 01, 2013 10:31 pm
by bambooken
I've tried the beta and it still does not close after extraction.
If I'm not paying attention, Keka keeps my computer from shutting down as well.

I hope this is resolved soon.

Thanks

Re: Keka *still* not closing after extraction

Posted: Thu May 02, 2013 8:04 am
by aone
You're using the latest beta 3? You have Growl installed? If positive, try this code that should have been applied automatically:

defaults write com.aone.keka UseGrowl FALSE

You just need to copy this and paste in the Terminal. Let me know.

Re: Keka *still* not closing after extraction

Posted: Tue Aug 27, 2013 4:48 pm
by jentyk
aone wrote:You're using the latest beta 3? You have Growl installed? If positive, try this code that should have been applied automatically:

defaults write com.aone.keka UseGrowl FALSE

You just need to copy this and paste in the Terminal. Let me know.
It did not helped in my case, I am afraid...

Re: Keka *still* not closing after extraction

Posted: Tue Nov 05, 2013 8:55 pm
by aone
Radically changed in 1.0.4 released last week. Check it out!